Projecten

                                                                                                                                                                                                             

 

Voor grote complexe projecten maken wij gebruik van 3D scan techniek waarna het ontwerp volledig in CAD wordt uitgewerkt en desgewenst op locatie wordt geplaatst. Dit aanbod wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners. Op deze pagina kunt u een aantal recent afgeleverde maatwerk projecten zien, zodat u weet waar Lammerts van Bueren voor staat!

Voor bijvoorbeeld een schaduw-overkapping voor uw tuin of op uw oprit bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder ziet u een impressie van een carport gemaakt van doek. Er is hier gebruik gemaakt van al aanwezige bomen en een aantal in de grond verankerde palen. Het betreft hier een monumentaal pand waar geen vaste aanbouw gebouwd mag worden. Door samen met de bewoners mee te denken zijn we tot deze creatieve oplossing gekomen.

 

Grote projecten, 3D scanning, lasersnijden en CAD ontwerp doen wij in samenwerking met onze andere zusteronderneming Excellent Cutting. Om een beeld te krijgen van dit proces kunt u onderstaande video bekijken waarbij een project van begin tot eind wordt doorlopen.

 

 Actuele projecten Lammerts van Bueren

Stations Noord en Noorderpark van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam.

Op verzoek van de uitvoerder heeft Lammerts van Bueren een tweetal doorwerktenten gerealiseerd voor zowel station Noord als station Noorderpark van de Noord-Zuid-metrolijn in Amsterdam. Bij station Noord was er het verzoek een tent te plaatsen over de open vides waar onder het bijna voltooide busstation zich bevond. De plaatsing van glaspanelen in de bovenliggende kap liet wat op zich wachten en het busstation kwam regelmatig blank te staan na regenval. 

De tent moest echter zodanig gemaakt worden dat er kon worden doorgewerkt aan zowel het busstation als het metrostation. In samenwerking met onze partner Excellent Cutting is een zwevende constructie bedacht en uitgevoerd, tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

 

Bij station Noorderpark was een doorwerktent nodig die het mogelijk maakte om ook bij vorst door te kunnen gaan met o.a. het storten van beton. Hier is gekozen voor een tent die gebruik maakte van de aanwezige constructie. Na het monteren van de tent kon een heater worden geplaatst wat er voor zorgde dat ondanks de kou het werk kon worden voortgezet. Al met al kon op deze manier de oplevering van het station aanzienlijk worden versneld.

   

Maritieme projecten doen wij veelal via onze zusteronderneming Fred Schot Zeilmakers, de specialist in bootkappen. Zij beschikken over een uitgebreid bestand aan mallen maar kunnen desgewenst ook op locatie een nieuwe mal maken voor uw boot.