Partners van Lammerts van Bueren

 Fred Schot Zeilmakers

 

Excellent Cutting Company 

Fred Schot Zeilmakers:


Bent u op zoek naar het beste voor uw boot?

Laat uw boot dan een nieuwe kap aanmeten door Fred Schot Zeilmakers! Dekzeilen, winterkleden, railingzeilen en hoezen in alle soorten en maten, voor elk type boot bieden wij kwaliteit.

Fred Schot kenmerkt zich door de zorg in uitvoering en oog voor detail. De uitgekiende pasvorm en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat uw aankoop ook na lange tijd nog mooi en functioneel is.

Door ruim 35 jaar aan ervaring verstaan we ons ambacht als zeilmaker. Door de toepassing van hightech materialen en technieken zijn onze producten met recht state-of-the-art te noemen.

 

>>Klik hier om naar de website van Fred Schot Zeilmakers te gaan<<

 

Excellent Cutting Company:


Service die u werk uit handen neemt en tijdwinst oplevert.
 

Wij werken op unieke wijze samen met een zeilontwerper en een internationale doekproducent. Hierdoor zijn wij in staat buitengewoon efficiënt te leveren. Van cross cut- tot radiaalzeil en van grootzeil tot spinnaker.Door op deze manier te werken behouden wij het vakmanschap van de zeilmaker in Nederland.

Ook voor industriële toepassingen bent u bij ons aan het juiste adres. Digitaal ontwerpen, uitwerken en snijden van uw product is voor ons gesneden koek. 

Snijden met laser en mes.

U kunt op diverse manieren met ons samenwerken. Snel en efficient.

• Met onze professionele snijmachine kan er zeer nauwkeurig en snel gesneden worden met constante kwaliteit.
• Het is mogelijk om extreem dunne materialen te snijden. 
• De snijmachine kan tot 3.20 meter breed snijden. 
• Wij gebruiken hoogwaardig zeildoek met verschillende wevingen en coatings: nylonwevingen met PU coating voor uw spinnaker, radiaal- en horizontale laminaat- doeken en verschillende polyesterweefsels voor horizontaal gesneden zeilen. 
• Uw ontwerp kunt u ons aanleveren als DXF. Neemt u voor het aanleveren van andere bestandsformaten a.u.b. eerst contact met ons op.


>>Klik hier om naar de website van Excellent Cutting Company te gaan<<