Maatwerk projecten

                                                                                                                                                                                                             

Lammerts van Bueren heeft naast een heel uitgebreid assortiment van meer dan 350 standaard producten ook de mogelijkheid maatwerk te leveren. Dit kunnen halffabricaten of producten van tekening zijn maar ook speciaal ontwerpen die op locatie worden ingemeten. Voor grote complexe projecten maken wij gebruik van 3D scan techniek waarna het ontwerp volledig in CAD wordt uitgewerkt en desgewenst op locatie wordt geplaatst. Dit aanbod wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners. Op deze pagina kunt u een aantal recent afgeleverde maatwerk projecten zien, zodat u weet waar Lammerts van Bueren voor staat!

Maritieme projecten doen wij veelal via onze zusteronderneming Fred Schot Zeilmakers, de specialist in bootkappen. Fred Schot Zeilmakers beschikt over een uitgebreid bestand aan fabrieksmallen maar kan desgewenst ook op locatie een nieuwe mal maken voor uw boot.

Grote projecten, 3D scanning, lasersnijden en CAD ontwerp doen wij in samenwerking met onze andere zusteronderneming Excellent Cutting. Om een beeld te krijgen van dit proces kunt u onderstaande video bekijken waarbij een project van begin tot eind wordt doorlopen.

 

 Actuele projecten Lammerts van Bueren


PROJECT WAALBURG A 50

Rijksweg A50 geldt in Nederland als een van de belangrijkste routes, die het noorden en het zuiden met elkaar verbindt. Daarnaast vormt de A50een belangrijke schakel voor het verkeer van en naar Duitsland, Belgie en Frankrijk.

De capaciteit van deze weg vormt al jarenlang een knelpunt, dat hoog scoort in de nationale file top 50. Rijkswaterstaat werkt aan het oplossen van deze knelpunten. Onderdeel hiervan is het project A50 Ewijk - Valburg, waar de A50 wordt verbreed van 2 x 2 naar 2 x 4 rijstroken.

Hiervoor wordt er naast de bestaande Waalbrug een 2e brug gebouwd door de bouwcombinatie Waalkoppel, een combinatievan Mobilis, Dywidag en HG van Gelder. Om de betonstort in de grootste brugpeilerste conditioneren, heeft Lammerts van Bueren geisoleerde kolomhoezen geleverd.

Deze hoezen hebben een omtrek van 6 x 4 mtr en een hoogte van 9 mtr. Om het aanbrengen van de hoezen te vereenvoudigen zijn de boven en onderkanten vande hoezen voorzien van een deelbare staalconstructie, zodat het geheel met behulpvan een kraan simpel over de peiler kan worden getrokken.