Maatwerk producten

Maatwerk

Lammerts van Bueren heeft naast een heel uitgebreid assortiment van meer dan 350 standaard producten ook de mogelijkheid maatwerk te leveren. Dit kunnen halffabricaten of producten van tekening zijn maar ook speciaal ontwerpen die op locatie worden ingemeten.

Zo hebben we bijvoorbeeld voetsteunen gemaakt voor een leverancier van ambulance-brancards. In samenspraak met de klant is een ontwerp gemaakt, digitaal uitgewerkt, gesneden door Excellent Cutting en vervolgens in elkaar gezet. Een dergelijk product kan uiteraard na verloop van tijd weer eenvoudig opnieuw in productie worden genomen zodra de klant hier naar vraagt.

 

Een ander uitdagend project was de vervaardiging van een aantal hoezen voor diverse buitenkeukens op het bovendek van een rivier-cruiseschip. Licht van gewicht, snel erop en eraf, makkelijk schoon te maken en het liefst zo snel mogelijk leveren.... Dat is gelukt, de keukens waren keurig afgedekt zo'n 4 weken vóór de oplevering van het schip.

 

Indien u op zoek bent naar een oplossing voor uw product of dienst neem dan contact met ons op. We zien het als uitdaging om (samen met u) een passend antwoord te bedenken en te vervaardigen.