Betaalmethoden

Meest gebruikte online betaalmethode in Nederland 
iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt de consument vanuit uw betaalomgeving doorgeleid naar zijn eigen internetbankieromgeving voor het uitvoerenvan de betaling. 
Het feit dat iDEAL transacties niet terug te draaien zijn door de consument maakt het één van de veiligste betaalmethoden voor uw bedrijf en/of webwinkel.Bestellen, ontvangen, zien, en dán pas betalen wat je wilt houden
En daarmee maakt AfterPay het online kopen van producten, diensten, reizen, tickets en noem maar op, wel héél veilig en comfortabel! En…achteraf betalen met AfterPay is zó gemakkelijk. Het werkt als volgt:
KIES VOOR 'ACHTERAF BETALEN
In de online kassa van de webwinkel kies je als betaalmethode voor 'achteraf betalen'.  Het AfterPay logo bij deze betaaloptie. Je rondt je bestelling af. Hiervoor heb je geen bankpasjes, e-dentifiers of Tan-codes nodig.

 

JE ONTVANGT JOUW BESTELLING

Je ontvangt de bestelde producten van de webwinkel waar je jouw bestelling hebt geplaatst. Pas ná ontvangst van je bestelling ontvang je van Lammerts van Bueren een e-mail met de factuur. 

 

FACTUUR PER E-MAIL

Lammerts van Bueren stuurt jou per e-mail de factuur nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. Deze factuur kun je betalen hoe en wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.  Dit kan via de iDeal knop in je factuur of door het bedrag over te maken via internetbankieren. Veilig en handig.