Partners van Lammerts van Bueren

 Fred Schot Zeilmakers

Excellent Cutting Company 

Fred Schot Zeilmakers:


Bent u op zoek naar het beste voor uw sloep?

Laat uw sloep dan een nieuwe bootkap aanmeten door Fred Schot Zeilmakers! Maar ook voor dekzeilen, winterkleden en stoffering, voor elk type sloep bieden wij kwaliteit.

Fred Schot kenmerkt zich door de zorg in uitvoering en oog voor detail. De uitgekiende pasvorm en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat uw aankoop ook na lange tijd nog mooi en functioneel is.

Door 35 jaar aan ervaring verstaan we ons ambacht als zeilmaker. Door de toepassing van hightech materialen en technieken zijn onze producten met recht state-of-the-art te noemen.

>>Klik hier om naar de website van Fred Schot Zeilmakers te gaan<<

Excellent Cutting Company:


Service die u werk uit handen neemt en tijdwinst oplevert.
 

Wij werken op unieke wijze samen met een zeilontwerper en een internationale doekproducent. Hierdoor zijn wij in staat buitengewoon efficiënt te leveren. Van cross cut- tot radiaalzeil en van grootzeil tot spinnaker.Door op deze manier te werken behouden wij het vakmanschap van de zeilmaker in Nederland.

Snijden met laser en mes.

U kunt op diverse manieren met ons samenwerken. Snel en efficient.

• Met onze professionele snijmachine kan er zeer nauwkeurig en snel gesneden worden met constante kwaliteit.
• Het is mogelijk om extreem dunne materialen te snijden. 
• De snijmachine kan tot 3.20 meter breed snijden. 
• Wij gebruiken hoogwaardig zeildoek met verschillende wevingen en coatings: nylonwevingen met PU coating voor uw spinnaker, radiaal- en horizontale laminaat- doeken en verschillende polyesterweefsels voor horizontaal gesneden zeilen. 
• Uw ontwerp kunt u ons aanleveren als DXF. Neemt u voor het aanleveren van andere bestandsformaten a.u.b. eerst contact met ons op.


>>Klik hier om naar de website van Excellent Cutting Company te gaan<<